PlanHR heeft een missie: wij willen Nederland gelukkiger maken op de werkvloer

Illustratie van hoe je gelukkiger wordt op het werk.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we met plezier kunnen blijven werken tot aan ons pensioen? Een belangrijk vraagstuk voor organisaties maar ook voor elk individu. Van het rendement van geluk hoef je (bijna) niemand meer te overtuigen. Overal streven mensen geluk op de werkvloer na. Goed nieuws: zowel jij zelf als de organisatie kunnen hier iets aan doen.


Duurzame inzetbaarheid is een breed thema dat afgelopen jaren steeds hoger op de HR agenda is komen te staan. Logisch met de veranderende arbeidsmarkt en stijgende pensioenleeftijd. Inmiddels is de fruitmand rijkelijk gevuld en staan de bureaustoelen goed ingesteld. Gelukkig zien steeds meer organisaties in dat duurzame inzetbaarheid niet zozeer over arbeidsomstandigheden maar vooral over het werkgeluk van medewerkers gaat. 


De nieuwste inzichten vanuit de positieve psychologie over het vergroten van geluk kunnen mooi ingezet worden op de werkvloer. Bij het vergroten van werkgeluk draait het veelal niet om de functie of de organisatie maar om dingen waar medewerkers zelf wat aan kunnen doen. Wie doelbewust met energiegevers en uitdagende projecten aan de slag gaat, ervaart meer flow. Ook heeft het brein veel invloed op persoonlijk werkgeluk: als bijvoorbeeld de rechterhersenhelft meer gestimuleerd wordt zorgt dat voor rust in het hoofd én meer werkplezier. De methoden die wij gebruiken zijn evidence based en hebben effect op onder andere: geluk, bevlogenheid, effectiviteit, productiviteit, focus en gezondheid.


Het is onze missie om werkend Nederland te inspireren het eigen werkgeluk te ontdekken en daadwerkelijk te vergroten. Ieder mens gebruikt andere inzichten om gelukkiger in het werk te worden. Doordat we technologie zijn gaan inzetten kunnen we nog meer mensen op een laagdrempelige manier intrinsiek motiveren om met werkgeluk aan de slag te gaan. Wij houden er van om creatieve oplossingen op maat te creëren, in de vorm van (online) trainingen, workshops en apps.

Wie zijn wij?

Een deskundig team met een passie voor werkgeluk.

PlanHR - HeleannePlanHR - Heleanne
PlanHR - SebastiaanPlanHR - Sebastiaan
PlanHR - MariekePlanHR - Marieke

Heleanne Rusthoven

Psycholoog & opleidingskundig ontwerpster

Heleanne richtte PlanHR op in 2016. Ze ontwikkelt en geeft onze inspirerende trainingen en workshops.

heleanneplanhrnl

Sebastiaan de Vries

Fullstack developer & Data scientist

Sebastiaan ontwikkelt onze apps, website en maatwerkoplossingen op het gebied van HR analytics.

sebastiaanplanhrnl

Marieke Verhoeven

Trainer, ontwikkelaar & loopbaancoach

Marieke begeleidt graag mensen in hun ontwikkeling. Ze is een deskundige coach en een enthousiaste trainer.

mariekeplanhrnl

Stel een Vraag

Ik wil graag meer weten

Ik ben

Ik werk (met veel plezier?) bij

en mijn vraag is:

Bel me op:

of mail mij:


VERSTUREN