Wie zijn wij?

Wij zijn een multidisciplinair team dat haar krachten heeft gebundeld voor één doel: mensen gelukkiger maken op het werk. Het nastreven van dit doel is wat onszelf op dit moment veel werkgeluk geeft. Wij hopen bij jou, en vele anderen, een grote verandering teweeg te mogen brengen!

Heleanne Rusthoven
Psycholoog & werkgelukdeskundige

Ik steek mensen graag aan met mijn enthousiasme over werkgeluk. Inzichten vanuit de positieve psychologie over het vergroten van geluk kunnen mooi worden ingezet op de werkvloer. Van het rendement van geluk hoef je tegenwoordig (bijna) niemand meer te overtuigen. Werk is zo’n groot onderdeel van ons leven, waarom zou je dan geen geluk op je werk nastreven? Hoe dan? Daar was ik zelf ook nieuwsgierig naar.

2016 was voor mij het keerpunt. Ik adviseerde organisaties over duurzame inzetbaarheid. Hoe meer ik met het thema duurzame inzetbaarheid bezig was, hoe sterker ik het gevoel kreeg dat er bij mijzelf iets moest veranderen. Er moest een nieuw plan komen. Meer creativiteit, flexibiliteit en plezier in mijn werk was het doel. Dit was het begin van PlanHR.

Ik volgde met veel plezier de opleiding "Opleidingskundig Ontwerpen & Ontwikkelen" om nog effectievere leertrajecten te kunnen ontwerpen. Ik ben zeer bevlogen over het thema werkgeluk en van het één kwam het ander. Algauw had ik zo veel interessant materiaal verzameld, dat een enkele workshop of training niet volstond. Bovendien geloof ik niet in een “one-size-fits-all” aanpak; ieder mens zal andere inzichten gebruiken om gelukkiger in het werk te worden. Zo ontstond het idee om een e-learning met microlessen te ontwikkelen. Doordat we technologie inschakelen kunnen we nog meer mensen intrinsiek motiveren om met werkgeluk aan de slag te gaan.

Marieke Verhoeven
Trainer, ontwikkelaar & loopbaancoach

Van nature ben ik nieuwsgierig naar het verhaal achter mensen, wat ze drijft, wat hen belemmert en waar ze van dromen. Ik doe niets liever dan mensen ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Om ze verder te laten komen en nieuwe inzichten over zichzelf te laten opdoen. Ik haal dan ook veel plezier uit loopbaancoaching en het geven en ontwikkelen van trainingen.

Met de snel veranderende arbeidsmarkt en stijgende pensioenleeftijd is het belangrijk om bewust na te blijven denken over je loopbaan, zodat je vitaal en met plezier aan het werk kan. Zelf ben ik me hier heel bewust van. Zo volg ik bijvoorbeeld opleidingen om mezelf te blijven ontwikkelen, maar sta ik ook regelmatig stil bij wat mij gelukkig maakt in werk. Mijn werkgeluk is als een baken, zo vervolg ik mijn loopbaan waarin ik mag en wil werken tot mijn pensioen en misschien zelfs langer. Niet een loopbaan waar ik de jaren aftel tot ik eindelijk met pensioen ga. Dit gun ik iedereen.

Toen ik de kans kreeg om mij aan te sluiten bij PlanHR, was de keuze dan ook snel gemaakt om mee te doen. Mijn interesses en talenten inzetten om zowel míjn werkgeluk te vergroten als dat van álle deelnemers aan onze workshops, trainingen of coachtrajecten. Mijn persoonlijke definitie van werkgeluk!

Sebastiaan de Vries
Software engineering & Data analytics

Dit is een prachtig tijdperk om software developer te zijn. Er is een ruime keuze uit degelijke, goed gedocumenteerde, open source software beschikbaar. De online communities hierachter zijn actief en reageren snel. Oplossingen voor alledaagse programmeeruitdagingen zijn vaak gemakkelijk te vinden.

Voor complexe zaken, zoals hosting, authenticatie, logging en analytics zijn goede SaaS (Software-as-a-Service) oplossingen beschikbaar. Een groot en gerenommeerd bedrijf als Auth0 heeft als core business om authenticatie op de meest veilige en gebruiksvriendelijke manier voor ons te regelen. Fijn! Dan hoef ik het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Het gebruik van de juiste frameworks en het uitbesteden van tijdrovende componenten stelt ons als klein bedrijf in staat software te bouwen die kan concurreren met die van veel grotere partijen. Ik beleef veel plezier aan het bouwen van onze software en ik ben trots op de producten die dit oplevert. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier zullen beleven aan het gebruiken van onze producten als ik heb gehad in het bouwen ervan!