Plan Werkgeluk Plan
Werkgeluk

Werkgeluk is een breed thema. De relevante onderwerpen verschillen per organisatie en de leerdoelen per deelnemer. Het veranderen van denkpatronen en gedrag heeft tijd nodig. Dit bereik je meestal niet met een enkele trainingssessie of een one-size-fits-all oplossing.

Plan Werkgeluk combineert het beste van onze trainingen, coaching en technologie:

Maatwerk
Het flexibele programma passen wij aan op jouw organisatie. Deelnemers krijgen individuele aandacht in coachingssessies.
Impact
Het traject duurt minimaal een aantal weken, waarbij deelnemers continu ondersteuning krijgen. Dit draagt bij aan een blijvende impact.
Kostenefficiƫnt
Door inzet van technologie kunnen we een veel groter effect bereiken, waarvoor minder trainings- en coachingssessies nodig zijn.
Wetenschappelijk
Ons materiaal is wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op de vijf pijlers uit de positieve organisatiepsychologie: flow, positieve werkrelaties, positieve emoties, zingeving en prestatie.

Programma

Artboard 1
Stap 1: App
Deelnemers leren in hun eigen veilige omgeving over de thema's die in dit programma centraal staan. Bovendien worden ze met praktische oefeningen in staat gesteld hier zelf mee aan de slag te gaan. Verder levert het ons belangrijke inzichten op:
 • de meest relevante leerdoelen per deelnemer;
 • voor welke deelnemers een verdiepende training en/of coaching van waarde is.
Artboard 1
Stap 2: Maatwerk leerdoelen bepalen
De inhoud van de verdiepingstrainingen wordt afgestemd op de gewenste leerdoelen. Wij verdelen de deelnemers bijvoorbeeld over trainingsgroepen met overlappende leerdoelen.
Artboard 1
Stap 3: Verdiepingstraining
We kunnen in de training echt de diepte ingaan, de basis is immers met de app gelegd. Door het inzetten van actieve en creatieve werkvormen zorgen we dat de training toegankelijk is en plezierig om te volgen. In groepsverband wordt er niet alleen met elkaar, maar juist ook van elkaar geleerd. Deelnemers stimuleren, inspireren en ondersteunen elkaar. De trainingssessies verspreiden we zodat deelnemers in de tussenliggende perioden:
 • extra lessen uit de app kunnen volgen;
 • de technieken in praktijk kunnen brengen.
Artboard 1
Stap 4: Coaching
Zowel tijdens de trainingsdagen als aanvullend is er ruimte voor individuele coaching. Vaak komen mensen er tijdens de training achter hoe prettig het is om met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. Deze optionele coachingssessies gaan verder waar de training ophoudt en zijn uiteraard geheel op het individu afgestemd. Deze extra aandacht wordt door kandidaten doorgaans als zeer waardevol ervaren.
Artboard 1
Stap 5: Continue ondersteuning
De app bevat verdiepend materiaal en periodieke opdrachten die deelnemers tot een jaar na de training actief blijven ondersteunen.

Overige informatie

Voor wie

Voor alle organisaties die het rendement van gelukkige medewerkers inzien!

Door wie

Het programma is ontwikkeld door de gecertificeerde opleidingskundigen van PlanHR. De trainingen worden gegeven door een trainer Ć©n een loopbaancoach waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Investering

Elk programma is maatwerk. We maken graag een passende offerte.

Ter indicatie: Plan Werkgeluk is beschikbaar vanaf €295 p.p., uitgaande van:

 • een groep van twaalf deelnemers;
 • drie trainingssessies van een dagdeel;
 • een jaar lang toegang tot de app;
 • bovenstaanden exclusief individuele coaching.

Resultaat

 • Gelukkige medewerkers door het versterken van persoonlijk leiderschap.
 • Medewerkers krijgen meer grip op geluk.
 • Medewerkers die productiever en vitaler zijn door meer plezier, zelfinzicht, energie en flow!